Grote projecten

Projecten vragen om een specifieke aanpak!

Advies bij grotere projecten

Grotere projecten of speciale projecten in historische gebouwen vragen om een specifieke aanpak. Een controle op de bedrading kan nodig zijn, om de brandveiligheid te verhogen. LED verlichting heeft minder wattage, en de bedrading is daardoor ook minder kwetsbaar. De dunne draadjes kunnen we meestal mooi wegwerken in uw kroonluchter of kandelaar.

Ruime ervaring met historische gebouwen en monumenten

Uw historische kroonluchter of kandelaar verhoogt de sfeer in uw ruimten, maar brengt hoge kosten en risico’s met zich mee. Echte kaarsen hebben het nadeel van roetaanslag en brandgevaar. Ook oude bedrading van elektrische kandelaars en kroonluchters voldoet meestal niet meer aan de hedendaagse eisen voor brandveiligheid. Daarbij komen de hoge kosten voor de energie.

Onze ruime ervaring met historische gebouwen en monumenten zorgt ervoor dat we u goed kunnen adviseren. We kijken samen met u naar de juiste toonwaarden van de lichtkleur. Elk (historisch) gebouw vraagt een eigen aanpak. Belangrijk is dat het historische karakter gewaarborgd blijft en dat de sfeer van origineel kaarslicht uit oude tijden herleeft. Maar dan wel met de voordelen van de nieuwe tijd: zonder roet; zonder brandgevaar en veilig voor de (historische) kunstcollectie en meubilar.

Hotels en Horeca

Ook in hotels en horeca wilt u uw gasten ontvangen in een warme ambiance. Romantisch kaarslicht in uw gelegenheid zorgt voor een warme sfeer voor uw gasten. Helaas heeft echt kaarslicht nadelen t.a.v. de brandveiligheid en zijn gloeilampen kostbaar in de energiekosten.

Brandveiligheid én het besparen op de vaste kosten, zoals de energielasten én de premie voor de brandverzekering, zijn  in de bedrijfsvoering van hotels en horecagelegenheden de  belangrijkste argumenten om over te stappen naar E-candle. Zo haalt u meer uit uw kroonluchter of kandelaar. Laat u door ons adviseren over de beste oplossing in uw situatie. U kunt ook een proefplaatsing aanvragen.