LED verlichting kroonluchter

LED verlichting kroonluchter

W3 E-candle biedt verschillende oplossingen voor het verlichten van uw kroonluchter met LED verlichting. Naast de verschillende uitvoeringen van de E-candle heeft W3 ook verschillende LED lampen van hoogwaardige kwaliteit in het assortiment. Alle oplossingen voor LED verlichting kroonluchter van W3 hebben een warme uitstraling en zijn daardoor van toegevoegde waarde!

Voordelen LED verlichting kroonluchter

De LED oplossingen van W3 doen de authentieke sfeer in uw kroonluchter en verlichting herleven. Het LED verlichting kroonluchter heeft nog meer voordelen:

  • U tot wel 90% besparen op het energieverbruik van uw LED verlichting kroonluchter!
  • Alle producten van W3product beschikken over het Green-Key keurmerk. De LED verlichting kroonluchter van W3product gaat namelijk verder dan de wettelijke eis om de druk op natuur en milieu te verminderen. Met onze LED verlichting kroonluchter spaart u dus ook het milieu!
  • Brandveiligheid speelt bij de oplossingen van W3 ook een grote rol. LED verlichting kroonluchter werkt op laagspanning. Daardoor is brandgevaar door het ontstaan van kortsluiting uitgesloten.

LED verlichting kroonluchter: Kaarsen

Met onze E-candles geniet u niet alleen van de voordelen van LED verlichting in uw kroonluchter, maar brengt u een extra ambiance in uw ruimte.

E-candle Royal

De LED verlichting van de E-candle Royal geeft uw kroonluchter een koninklijke uitstraling. Deze LED kaars is beschikbaar in drie verschillende formaten. De warme gloed van kaarslicht wordt zeer goed benaderd en dat maakt deze kaars zeer geschikt als LED verlichting in de kroonluchters in uw historische gebouwen.

Bekijk de E-candle Royal nu in onze webshop!

E-candle Easy

De E-Candle Easy past in een normale E14 fitting (kleine fitting). De E-candle Easy is daardoor eenvoudig te installeren in uw kroonluchter. De E-candle Easy is dan ook zeer geschikt als LED verlichting om de huidige lampen in uw kroonluchter eenvoudig te vervangen.

Bekijk de E-candle Easy nu in onze webshop!

LED verlichting kroonluchter: Lampen

Onze lampen bieden alle voordelen van LED verlichting in uw kroonluchter. Door de lagere instapprijs zijn deze uitermate geschikt om uw huidige gloei- of halogeenlampen te vervangen en direct te besparen met LED verlichting in uw kroonluchter!

Bekijk de LED lampen nu in onze webshop!

Voor meer informatie over onze LED verlichting kroonluchter of voor vragen over wat onze LED verlichting kroonluchter voor u kan betekenen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.