Dorpskerk Holten

De kerkverlichting bestaat uit een grote koperen kroonluchter in het midden van de kerk, aangevuld met 9 wandkandelaars. Deze zijn door ons aangepast met E-Candle led filament kaarslampjes. Hiermede realiseerde de kerk een flinke besparing op de energie- en onderhoudskosten en leverde de kerk haar bijdrage aan duurzaamheid en CO2-reductie. Lees verder »

Dorpskerk Bathmen

Op het verzoek van het bestuur van de Dorpskerk Bathmen hebben wij de kroonluchters en de wandkandelaars in de kerk voorzien van de E-Candle led filament kaarslampjes. Door deze aanpassing is de sfeer en uitstraling verbeterd en voldoet de kerk aan haar Maatschappelijke voorbeeldfunctie t.a.v. duurzaamheid en realiseert zij een CO2-reductie van 90%. Lees verder »

Onze Lieve Vrouwekerk

W3Product heeft voor de kandelaars van het altaar de oude kaarsen vervangen door een speciaal ontworpen versie van de E-Candle Royal. Op zaterdag 22 oktober werd ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van het kerkgebouw de elektrische kaarsen in gebruik genomen. Alle mensen waren vol lof over de uitstraling en sfeer. Maar ook de vrijwilliger(s) […] Lees verder »

Kasteel-Museum Sypesteyn

De verlichting van kasteel-museum Sypensteyn liet te wensen over. De directie van Sypensteyn heeft W3Product opdracht gegeven de verlichting, conform haar wensen, onder historisch perspectief aan te passen. Diverse historische kroonluchters met echte kaarsen konden vanwege brandgevaar niet branden en ook de kunstwerken en schilderijen werden niet of onvoldoende aangelicht. In de eerste fase van […] Lees verder »

Hamtoren Vleuten

De restauratie omvatte het schoonmaken, herstellen van een aantal armen en het fabriceren van ontbrekende onderdelen. Aansluitend werd de tabernakelkroon geëlektrificeerd en voorzien van onze ledkaarsen de E-Candle Royal. Voorafgaand aan de restauratie van deze tabernakel kaarsenkroon hebben wij onderzoek gedaan naar de oorsprong van de tabernakelkroon. De kaarsenkroon vertoont overeenkomsten met de zeldzame tabernakelkronen […] Lees verder »

Poptaslot Marssum

Het Popta Slot heeft een aantal historische kroonluchters en wandkandelaars en op verzoek van de Slotbewaarder de heer A.W. Prins hebben wij een aantal wandkandelaars en lantaarn in de gangen voorzien van de E-Candle Battery. Lees verder »

Station Eindhoven

HISTORIE, Het spoorwegstation met colonnade, luifel, voetgangerstunnel, perrons en perronoverkapping is van algemeen belang vanwege de architectuur- cultuurhistorische en stedenbouwkundige waarde. Het spoorwegstation is een ontwerp van architect K. van der Gaast. Het stationsgebouw is van cultuurhistorische waarde o.a. vanwege de aanwezigheid van beeldhouwwerken en een restaurant met glaswerken en glaskunstwerken. De sterke samenhang tussen […] Lees verder »

Bekijk uw winkelwagen